Whitepaper: waarom dit hét moment is om in China te produceren

25 juli 2019

Je producten laten produceren in China, waarom zou je dat doen? Producten uit China zijn toch altijd van lage kwaliteit? Nee hoor, niets is minder waar! Zo is Greater Bay Area in China, waar ook de fabriek van Rompa Group staat, tegenwoordig dé place to be. De Chinezen lopen voorop in technologie, hebben een bewonderingswaardige werkethos én produceren hoogwaardige hightechproducten. Hoe dat zit? Lees het in onze nieuwste whitepaper.

 

Al jarenlang slaat Rompa Group een brug tussen het oosten en westen. En we hebben natuurlijk de nodige lessen geleerd. Die delen we graag met je. Speciaal voor alle organisaties en bedrijven die productie in China overwegen, schreven wij een whitepaper. Een whitepaper boordevol praktische tips, met het uitzonderlijke verhaal van de Nederlandse Machiel van Reenen die op de bonnefooi naar de Greater Bay Area vertrok en daar zijn leven en carrière opbouwde én met 9 redenen om te kiezen voor productie in China.

Download de whitepaper!

Handige adviezen en redenen om te kiezen voor productie in China: de whitepaper (alleen in het Engels) over produceren in de Greater Bay Area download je hier.