Assemblage

Mechanische assemblage van hoogwaardige kwaliteit

Op zoek naar een leverancier die je kunststof of metalen product kan assembleren? Niet nodig. Wij assembleren ook! Met deze service ontzorgen we jou als klant zoveel mogelijk. En we zijn er bovendien nog goed in ook: ITB zet namelijk stevig in op robotisering. Zo garanderen we de continue kwaliteit van onze producten.

5 redenen om te assembleren bij ITB

• Mechanische automatisering zorgt voor de hoogste nauwkeurigheid
• Betrouwbare kwaliteit dankzij cameracontroles bij ieder station in het assemblageproces
• Costsaving: door ontwikkeling, productie én assemblage uit te besteden aan ITB bespaar je enorm op tijd en kosten van assemblage
• Ruime capaciteit
• Flexibiliteit in ons assemblageproces: om te zorgen dat jij altijd over de juiste voorraad beschikt, maken we afspraken over de grootte van de batch en het aantal leveringen per week en op welke dag. Kortom: de doorlooptijd van de bestelling, vanaf de purchase order en het bestellen van ruw materiaal tot het productieproces en de levering.

Assemblage ITB Transito

Assemblage machine ITB Transito

Assembleren in Tsjechië

Onze assemblage-afdeling bevindt zich in het Tsjechische Kladno. Naast assembleren, spuitgieten we hier diverse kunststofproducten. Door mechanisering en uitgebreide controlechecks, is het mogelijk om complexe producten te assembleren. Denk aan brush holders voor Bosch, motoronderdelen en connectors.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van assemblage? Of vragen over het productieproces? Wij vertellen je er alles over!