Toolshop

Matrijsontwikkeling op Nederlandse bodem

Ken je onze toolshop in Boxtel al? Hier ontwikkelen wij matrijzen voor spuitgieten en metal injectionmoulding (MIM), en stempels voor het stanzen van fijnmechanische producten. Onze toolshop is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van de meest complexe gereedschappen. Denk aan matrijzen waarbij een hoge nauwkeurigheid vereist is of matrijzen met veel bewegende onderdelen. Of snij- en buigstempels voor kleine metalen onderdelen. Voor het ontwikkelen van eenvoudigere modellen werken we samen met een netwerk van betrouwbare matrijsmakers.

Matrijsontwikkeling bij ITB in een notendop

• Inhouse-toolshop van 750 m2 met de nieuwste machines om te freezen, draadvonken, zinkvonken en slijpen. De machines draaien dag en nacht.
• Van design tot de eerste proefspuiting (afhankelijk van de complexiteit van de matrijs duurt dit proces gemiddeld 15 tot 25 weken).
• Een vast team van specialisten, onder wie gereedschapsmakers, projectengineers en projectleiders, die dedicatedaan jouw matrijs werken en garant staan voor de allerhoogste nauwkeurigheid.
• Fullservice: productontwikkeling, matrijsontwikkeling en productie onder één dak. Door de nauwe samenwerking kunnen we snel anticiperen op wijzigingen.

Op zoek naar een partner voor matrijsontwikkeling?