Projectmanagement

Zorgeloos uitkijken naar je eerste producten

We kennen ze wel hoor, de leveranciers die elke dag aan de lijn hangen met hun klanten. En natuurlijk: het ene project heeft meer afstemming nodig dan het andere. Maar als het even kan hoor je juist zo min mogelijk van ons. Het is heel simpel: jij kunt blind op vertrouwen op processen én producten van hoogwaardige kwaliteit. Dit noemen we operational excellence.

Projectmanagement bij ITB

• Alles wordt van a tot z voor je geregeld. Van de matrijsontwikkeling tot de supplychain en van de verpakking tot het transport.
• Zero defect is ons uitgangspunt. Om dat te bereiken werken wij zeer procesmatig en denken we zo vroeg mogelijk na over hoe we mogelijke fouten kunnen voorkomen.
• We maken heldere afspraken met jou over de kwaliteit en levertijd. Daarop kun je ons vastpinnen.
• We houden je regelmatig – maar niet vaker dan noodzakelijk – op de hoogte van de voortgang van het project. Loopt iets anders dan gepland? Dan hoor je dat natuurlijk ook van ons.
• Wil je toch meer bij het project betrokken worden? Geen punt. Je krijgt een vast aanspreekpunt, de projectleider, die tijdens kantooruren altijd bereikbaar is. En ook onze kwaliteitsdienst en klantenservice staan voor je klaar. 

Zelf onze operational excellence ervaren?