MVO

 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

ITB en MVO: klinkt als een goede match, toch? Dat is het ook. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we vanzelfsprekend. Daarom dragen wij op diverse vlakken een steentje bij aan een betere wereld. 

Milieu

Wij willen een groen en duurzaam bedrijf zijn. Negatieve gevolgen op het milieu beperken we zo veel mogelijk. We recyclen rest- en afvalmateriaal en gaan energieverspilling tegen. Al onze vestigingen zijn bovendien ISO 14001-gecertificeerd. Dit betekent dat we systematisch werken aan betere milieuprestaties, wet- en regelgeving naleven en risico’s en kansen op milieugebied scherp in de gaten houden. 

Veilig, gezond en met plezier werken

Goede werkomstandigheden voor de medewerkers van al onze vestigingen, daar staan we voor. Zo kan iedereen rekenen op nette bedrijfskleding, een mooie, schone en veilige werkomgeving, de juiste trainingen en opleidingen en een goede werk-privébalans. De bedrijfscultuur is open en informeel, en we nodigen medewerkers uit om mee te denken over verbeteringen. 

 

Kwaliteit

Onze producten vind je onder andere in de medische sector, voedselindustrie en automotive. Industrieën waar veiligheid, kwaliteit en hygiëne van het allergrootste belang zijn. Hierin nemen wij onze verantwoordelijkheid. Al onze vestigingen voldoen aan de wereldwijde kwaliteitsnormen ISO 9001 en IATF 16949 (speciaal voor automotive). De procesmatige werkwijze die voor de automotive-industrie vereist is, passen wij overal toe. Je kunt er dus vanuit gaan dat elk product dat bij ons de deur uitgaat, aan uitgebreide (kwaliteits)controles is onderworpen. 

Bekijk hier onze certificaten

Downloads >>