Wie wij zijn

ITB Group is een Nederlands spuitgietbedrijf met vestigingen wereldwijd en een eigen engineeringbureau en toolshop. De kunststof en metalen producten die wij ontwikkelen, maken en assembleren vind je onder andere in de automotive, healthcare en de connectorbusiness. Kortom: van alle markten thuis. En dat al sinds 1966. Wat ons uniek maakt? De fascinatie voor en expertise in klein tot middelgroot en complexe producten die de allerhoogste nauwkeurigheid vereisen.

ITB Group is op 7 mei 2019 overgenomen door Rompa Group. Rompa Group is in 1881 opgericht als leerlooierij door de familie Rompa en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een financieel gezonde, internationaal georiënteerde onderneming in kunststof en elektronica.

Wat we je beloven

Allereerst kun jij er van op aan dat je straks een product of halffabricaat in handen hebt dat voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsstandaarden. En aan jouw specifieke wensen. Door jarenlange ervaring in de automotive hebben wij ons een zeer procesmatige manier van werken eigen gemaakt, waarbij de focus continu op kwaliteit ligt. Een werkwijze waar ook klanten in andere markten de vruchten van plukken. Maar onze service gaat verder. We managen projecten van a tot z; van de tekentafel tot en met de levering waar ook ter wereld.

Waar we naar streven

Duurzame samenwerkingen, waarin we het beste in elkaar naar boven halen. Met een partnership bedoelen we ook echt een partnership. We communiceren proactief en transparant. Over successen, maar ook als er iets anders loopt dan verwacht. Tegelijkertijd grijpen we alle kansen aan om ‘operational excellence’ te realiseren. Dankzij slimme, geautomatiseerde processen en een one-stop-shoppingmodel heb jij nergens omkijken naar

ITB Boxtel Hoofdkantoor

ITB Transito Tsjechië

ITB van Doorenmalen Mexico