Case studies

Eén partner voor jouw kunststofproducten. ITB Group ontwikkelt en produceert innovatieve finished products die met nauwkeurige precisie zijn geproduceerd.

 

Finished products voor tal van marktsegmenten

Onze finished products en kunststof onderdelen vind je overal, van fabriek tot kantooromgeving en zelfs in de tandartspraktijk. ITB Group voorziet in de juiste kennis en een scala aan technologieën en services om volledig afgewerkte producten af te leveren. Zo beschikken we over 3D-printers, een cleanroom en een eigen toolshop. Dankzij onze uitgebreide productiefaciliteiten op drie continenten zijn we bovendien in staat om wereldwijd flexibel en snel te leveren.

Bekijk een greep uit onze finished products:

Weefgetouw

Weven op grote schaal is machinaal precisiewerk. Daarom ontwikkelde ITB samen met Picanol de C-Haak. Jaarlijks produceren we miljoenen van deze metalen deeltjes die de draad horizontaal én verticaal razendsnel begeleiden naar de stof.

Mains connector

Deze mains connector ontwikkelde ITB Group samen met Harting en Verhoeven Ontwerpburo. Hierbij zijn wij verantwoordelijk voor het hele productieproces. Van het spuitgieten tot assemblage