4 voordelen van samenwerken met een gecertificeerd bedrijf

23 september 2019

ITB Group beschikt over alle relevante certificeringen. Zo zijn al onze vestigingen ISO – 9001, ISO-14001 en IATF 16949 gecertificeerd. Welke voordelen hebben onze certificeringen voor jou als klant?

1. Je hebt de garantie dat wij werken volgens internationale standaardenWerk je samen met ITB, een ISO 9001-gecertificeerd productiebedrijf, dan kun je er vanuit gaan dat wij onze processen inrichten volgens internationale kwaliteitsstandaarden. Voor processen rondom automotive producten gelden extra strenge eisen, bijvoorbeeld op het gebied van traceerbaarheid en veiligheid. De IATF 16949 toont aan dat ITB hieraan voldoet. Onze ISO 14001-certificering bewijst dat ons milieumanagementsysteem voldoet aan internationale eisen en lokale milieuwetgeving.

2. Je werkt samen met een stabiele organisatieGa je een longterm partnership met ons aan, dan is het wel zo prettig om te weten dat wij onze kwaliteitsprocessen goed op orde hebben. En dat we de gewenste kwaliteit op een continue basis kunnen leveren. Onze certificeringen en deze rating tonen aan dat we een betrouwbare partner zijn voor onze klanten. Nu en in de toekomst.

3. Je weet zeker dat jouw leverancier regelmatig wordt geauditBij ITB zijn we trots op de certificeringen die we behaald hebben. Maar dat wil niet zeggen dat we nu achteroverleunen. Onze afdeling Quality Management zorgt dat onze kwaliteisprocessen gehandhaafd blijven, dat we blijven voldoen aan de normen en dat onze certificeringen op tijd vernieuwd worden. Dat betekent dat we regelmatig geaudit worden door een externe partij. Daarnaast vindt jaarlijks een interne audit plaats, onder supervisie van een externe partij die gespecialiseerd is in audits. Wel zo geruststellend voor jou.

4. Je bespaart tijd en kosten bij het uitvoeren van jouw eigen auditsWe snappen natuurlijk dat je zeker wilt weten of wij volgens de standaarden van jouw bedrijf kunnen produceren en leveren. Daarom werken we graag mee aan klantspecifieke audits. Omdat wij al gecertificeerd zijn, bespaar je tijd en kosten bij het (laten) uitvoeren van jouw audits.